AKSARAY / SULTANHANI - Sultanhanı Şehit Ahmet Dağlı İmam Hatip Ortaokulu

Mrt

Deneyap Teknoloji Atölyeleri son başvuru tarihi 25 Mart 2024 tarihine ertelenmiştir. Ayrıntılı bilgi için aşağda verilen dosya bağlantı linklerine tıklayınız.

Şbt

Yarışma Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un; aşağıdaki linkteki dosyada yer alan, sınırları Başkanlığımızca belirlenmiş şiirlerinden birinin sahnede ortaokul öğrencileri tarafından ezbere okunması şeklinde olacak; okuyacağı şiiri öğrencikendisi belirleyecektir.

Detaylı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ortaokul öğrencileri şiir okuma yarışması bilgi notu

Şbt

Deneyap Teknoloji Atölyelerinde öğrencilere 3 yıl boyunca ücretsiz olarak Tasarım Ve Üretim, Elektronik Programlama Ve Nesnelerin İnterneti, Yazılım Teknolojileri, Siber Güvenlik, Enerji Teknolojileri, Havacılık Ve Uzay Teknolojileri, Yapay Zekâ, Nanoteknoloji ve Malzeme Bilimi, İleri Robotik, Robotik Ve Kodlama, Mobil Uygulama gibi 11 farklı başlıkta eğitim verilecektir. Ayrıca, öğrencilerin girişimcilik, yaratıcı düşünme, eleştirel düşünme, karmaşık problemleri çözme, etkili iletişim ve takım çalışması gibi becerilerinin geliştirilmesi de hedeflenmektedir. Programa katılan öğrenciler 3 yıllık bir süreçte hem temel teknoloji yetkinlikleri kazanma hem de özel ilgi alanlarında derinleşme imkânı elde edecektir.

Dene yap Teknoloji Atölyelerinde öğrencilerin eğitim hakkı kazanabilmesi için iki aşamadan oluşan e-sınav ve uygulama sınavı aşamalarını tamamlamaları gerekmektedir.

Şbt

Gaziantep ili Şahinbey ilçesi Mustafa Erman Ortaokulu Müdürlüğü tarafından Türkiye geneli Genel Müdürlüğümüze bağlı resmî ortaokullarda öğrenim gören 8. Sınıf öğrencilerine yönelik "Ergonomik Sıra Konulu 3D Tasarım Hazırlama Yarışması"

May

Bakanlığımız Din Öğretimi Genel Müdürlüğü sosyal medya hesaplarına ekte yazılı adreslerden ulaşabilirsiniz.